Navigatie

PVC vloeren

Met onze mFLOR 20-03 collecties combineren we de praktische voordelen van een PVC vloer met een zeer natuurlijke uitstraling. De vloeren uit de 20-03 collecties zijn 2 mm dik en zijn voorzien van een 0,3 mm dikke toplaag. Dat maakt het gebruik van deze vloeren geschikt binnen alle leefomgevingen, maar ook voor licht projectmatig gebruik zoals hotelkamers. De vloeren zijn sterk genoeg om intensief gebruik te weerstaan en bieden veel gemak, zoals een prettig loopgeluid en eenvoudig onderhoud. Binnen de 20-03 collecties bieden wij keuze uit 26 verschillende hout dessins.

Onderhoud

mFLOR Polish Mat

Beschermingsproduct voor mFLOR PVC vloeren met een matte uitstraling.
Voor periodiek gebruik.

mFLOR Cleaner Mat

Reinigingsproduct voor mFLOR vloeren met een matte uitstraling.
Bedoeld voor regelmatig gebruik.

LET OP: Indien de vloer is behandeld met Metropolish en u wilt voortaan de mFLOR Polish Mat gebruiken, dienen eerst de oude lagen Metropolish verwijderd te worden.

mFLOR en gezondheid

mFLOR stelt gezondheid centraal bij de ontwikkeling en productie van al haar designvloeren. Wat ons betreft start een gezond leefmilieu met het kiezen van de juiste basis: uw vloer. Ons uitgangspunt bij het vervaardigen van onze vloeren is dan ook de vraag hoe onze vloeren nóg beter bij kunnen dragen aan uw gezondheid. Privé of zakelijk. Nu en in de toekomst.

Om die vraag te kunnen beantwoorden is de invloed van onze vloeren op uw gezondheid van belang. Dit lijkt misschien overdreven, maar staat u er weleens bij stil hoeveel uur per dag u in bepaalde ruimtes doorbrengt? Waarschijnlijk te weinig. Wij hebben alle invloeden daarom voor u op een rij gezet.

Wij onderscheiden de volgende elementen op het gebied van gezondheid:

 • Gezondheid en veiligheid. Voor een goed en gezond binnenmilieu dient de vloer neutraal te zijn in alle (veiligheids-)opzichten. Dit betekent een zeer lage emissiewaarde en een vloer die ruimschoots voldoet aan alle gestelde officiële (inter)nationale normen.

 • Gezondheid en hygiëne. Om een goede hygiëne te waarborgen, moeten onze vloeren gemakkelijk en zonder veel en/of agressieve schoonmaakmiddelen te reinigen zijn. Om allergieën te voorkomen of te verminderen moet fijnstof ook makkelijk van de vloer te verwijderen zijn. Een goede mat bij de ingang (voordeur én achterdeur) voorkomt dat vuil, water en stof uw woning of werkomgeving binnenkomen.

 • Gezondheid en welzijn. Hierbij gaat het om andere factoren die bijdragen aan uw welzijn. Vloeren kunnen namelijk ook een belangrijke bijdrage leveren aan bijvoorbeeld de akoestiek en de temperatuurbeleving. Daarnaast kunt u de sfeer in uw woning of kantoor mede bepalen door middel van dessin- en kleurkeuze. U bent zelf in staat een leef- of werkomgeving te creëren waarin u zich helemaal thuis voelt. Kortom, een vloer kan meer bijdragen aan uw welzijn dan u voorheen wellicht dacht. mFLOR biedt daarbij mooie, kwalitatieve, veilige én gezonde oplossingen!

 • Oog voor de wereld

  Bij mFLOR zijn wij ons vrijwel dagelijks bewust van het milieu en onze leefomgeving. Wij investeren continu in milieuvriendelijke producten en productieprocessen. Onze productiefabriek beschikt over de ISO-14001 certificering. Dit houdt in dat het effect van de productie neutraal is op de lokale omgeving. mFLOR producten zijn ontwikkeld voor maximale slijtvastheid met een minimaal gewicht, om zo de energiekosten van het transport te minimaliseren.

  De hoge kwaliteit van mFLOR producten zorgt voor een lange levensduur. De fysieke eigenschappen van de mFLOR producten zorgen ervoor dat de vloeren gemakkelijk schoon te maken zijn met een beperkte hoeveelheid water en zonder schadelijke chemische stoffen.

  Emissies

  Omdat gezondheid en milieu voor mFLOR heel belangrijk zijn, beschikken al onze designvloeren over zeer lage emissiewaarden. Niet voor niets zijn wij door de DIBt (Deutsche Institut für Bautechnik) gecertificeerd. Europese normen voor wat betreft de emissies zijn er helaas nog niet. Naast de verschillende landelijke normen, zijn er diverse vrijwillige normen voor dit onderwerp ontwikkeld. Al deze normen worden beoordeeld door middel van gestandaardiseerde laboratorium testmethodes.

  Al deze verschillende normen kunnen voor nogal wat verwarring zorgen. Daarom heeft Eurofins, een vooraanstaand, internationaal testlaboratorium, een eigen, meer uitgebreide ‘Indoor Air Quality’ standaard ontwikkeld. Een uitbreiding daarop is de ‘Indoor Air Quality Gold Standard’, waarbij op een nog uitgebreider aantal stoffen getest wordt en de toegestane emissies nog lager zijn dan bij ieder andere nationale standaard.

  Samenstelling van het product

  Chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid of het milieu worden in Europa centraal geclassificeerd door de ‘European Chemicals Agency (ECHA)’ in het Europees Regelement nr. 1907/2006. Dit gebeurt door middel van het systeem ‘Registration, Evaluation, Authorisation and restriction of Chemicals (REACH)’. Voor specifieke producten met een hoog risico, zoals speelgoed en kinderverzorgingsartikelen die in de mond gestopt mogen worden, is exact voorgeschreven welke chemicaliën er wel of niet in mogen voorkomen en in welke hoeveelheden.

  Veilig eten van de vloer!

  Bij mFLOR stellen we veiligheid en gezondheid boven alles. Om die reden voldoen onze designvloeren niet alleen aan de strengste normen van ECHA voor interieurtoepassingen, maar leggen we ze langs dezelfde norm die gesteld is voor kunststof materialen in speelgoed en verzorgingsartikelen voor uw kind. Als het aan onze productie ligt, kan er van de vloer gegeten worden.

 • Verlijmde vloeren 20-03

  Met onze mFLOR 20-03 collecties combineren we de praktische voordelen van een PVC vloer met een zeer natuurlijke uitstraling. De vloeren uit de 20-03 collecties zijn 2 mm dik en zijn voorzien van een 0,3 mm dikke toplaag. Dat maakt het gebruik van deze vloeren geschikt binnen alle leefomgevingen, maar ook voor licht projectmatig gebruik zoals hotelkamers. De vloeren zijn sterk genoeg om intensief gebruik te weerstaan en bieden veel gemak, zoals een prettig loopgeluid en eenvoudig onderhoud. Binnen de 20-03 collecties bieden wij keuze uit 26 verschillende hout dessins.

   

  Verlijmde vloeren 25-05

  Met onze mFLOR 25-05 collecties bieden we naast mooie, comfortabele en hoge kwaliteit vloeren nét dat beetje extra. De vloeren uit de 25-05 collecties zijn 2,5 mm dik en zijn voorzien van een 0,55 mm dikke toplaag. Dit maakt deze producten geschikt voor zwaar projectmatig gebruik, zoals winkels, scholen, restaurants, publieke gebouwen en winkelcentra. Uiteraard is het ook mogelijk om de 25-05 collecties in uw woning of kantoor aan huis te leggen. Doordat ze geschikt zijn voor intensief gebruik zal u er in een rustigere omgeving extra lang woonplezier van hebben! Binnen de 25-05 collecties bieden wij keuze uit 74 hout- en tegeldessins. Deze extra sterke vloer heeft een zeer hoge slijtvastheid en is gemakkelijk te onderhouden, waarmee het een ideale oplossing voor intensief gebruikte omgevingen biedt.

CONTACT

Briljantvloeren.nl

De Haan Vloer en Raam Decoratie
Nagel 30b
8321 RG Urk
tel. 0527-258230 0f 06-22469124

Mail: info@briljantvloeren.nl

© 2011 - 2018 Vivafloor, Mflor, Quickstep Vloeren Voordeel. Tastbaar en Meetbaar Goedkoper bij Briljantvloeren.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel