Langster Plank 53689 Pin Oak van Mflor

De voordeligste prijs garantie.

Deze mooie duurzame Mflor plank is onderhoudsvriendelijk en geeft een goed loop geluid.
Met de 0.55 mm toplaag kan hij overal voor worden ingezet.

  • Afgeschuinde kanten
  • goed geschikt voor vloer verwarming
  • Aangenaam loop gedrag.
  • En een realistische uitstraling.
  • 12 stroken in een pak
  • Totale dikte 2,5 mm, slijtlaag 0,55 mm, afmeting stroken 137,16 cm x 18,42 cm
    3.03 m2 in een pak.

Een mooie aanbieding. Een top plank voor de prijs van € 11,25 p/mtr

Dit is een uitlopend product dus kan voor een zeer scherpe prijs weg.

Mail ons hier over.

Kijk ook eens bij Headlam gordijnen

Pin Oak 53689 Langster plank mflor

Veelzijdig comfort

De duurzame PVC vloeren van mFLOR zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, beperken loopgeluiden tot een minimum en zijn geschikt voor vloerverwarming én koeling.

Geniet van de stilte

In tegenstelling tot echt hout en laminaat vloeren, zorgen de PVC vloeren van mFLOR voor een minimum aan loopgeluiden. Dat onze vloeren qua look en feel niet onder doen voor de natuurlijk houten variant maakt de keus voor PVC extra eenvoudig. Toch?

Eenvoudig te onderhouden

De volledige mFLOR collectie is uitstekend bestand tegen slijtage en zeer eenvoudig in onderhoud en schoonmaak. Hierdoor bent u verzekerd van gebruiksgemak en een optimale levensduur.

PVC vloeren voor een betere wereld

Al onze vloeren zijn duurzaam en volledig recyclebaar. Daarnaast wordt er bij het productieproces van onze PVC vloeren rekening gehouden met de invloed op de omgeving. Wij stellen alles in het werk om dit tot een minimum te beperken.

Frisse lucht in huis

Bij het produceren van onze duurzame vloeren wordt sterk rekening gehouden met de luchtkwaliteit en de product samenstelling. Wij streven ernaar de luchtkwaliteit van buiten naar binnen te halen. Dat vinden wij een hele geruststellende gedachte.

Perfect gebruik in vochtige ruimtes

De PVC vloeren van mFLOR zijn waterbestendig en daardoor zeer goed te gebruiken in vochtige ruimtes als de keuken of de badkamer.

Met onze mFLOR 25-05 collecties bieden we naast mooie, comfortabele en hoge kwaliteit vloeren nét dat beetje extra. De vloeren uit de 25-05 collecties zijn 2,5 mm dik en zijn voorzien van een 0,55 mm dikke toplaag. Dit maakt deze producten geschikt voor zwaar projectmatig gebruik, zoals winkels, scholen, restaurants, publieke gebouwen en winkelcentra. Uiteraard is het ook mogelijk om de 25-05 collecties in uw woning of kantoor aan huis te leggen. Doordat ze geschikt zijn voor intensief gebruik zal u er in een rustigere omgeving extra lang woonplezier van hebben! Binnen de 25-05 collecties bieden wij keuze uit 74 hout- en tegeldessins. Deze extra sterke vloer heeft een zeer hoge slijtvastheid en is gemakkelijk te onderhouden, waarmee het een ideale oplossing voor intensief gebruikte omgevingen biedt. 

laminaat door naar Quickstep laminaat